donderdag 26 april 2018

Bloghop Marianne Design #23: Voorjaarskaarten


Hallo allemaal,


Leuk dat je mee doet met de Marianne Design bloghop van deze maand! 
De bloghop start op het blog van de Marianne Design. Ben je daar niet begonnen? Klik dan op het logo en lees de spelregels bij het begin en welke bloghop prijs we gaan verloten.


Hop tussen donderdag 26 april en zondag 29 april gezellig mee van het ene naar het andere blog en laat onderweg bij iedere hop een reactie achter.

Dit is de volgorde van de bloghop:
Start Marianne Design Blog - Tineke - Wybrich - Neline - Irma - Rimmie (hier ben je nu) -  Finish Marianne Design Blog


Kaarten voor het voorjaar zijn altijd leuk om te maken. Vooral als je zoveel leuke jonge diertjes hebt die je op je kaart kunt gebruiken: vogeltjes, lammetjes, kipjes, eendjes, schaapjes. Het is allemaal leuk! Met fris roze, paars, blauw en lentegroen en veel bloemen maak je zo een prachtige kaart. In deze bloghop laten we zien hoe uiteenlopend dit thema kan zijn. Zeker als je zo je eigen stijl en voorkeur hebt.Dit is mijn bijdrage.....

Een card box met twee kanten.
Kies je voor het schaapje of toch voor......het lieve hertje 
Gebruikte materialen:
Papier: PK9153 Sweet romance en PB7054 Crafty patterns
Tekst: CS0987 felicitaties
Mallen: COL13223 bloem, COL1385 schaap met lam, COL1401 Hert, CR1355 gras, CR1374 boom met blaadjes en bloemen, CR1402 Wolken en zon, CR1417 punch die abc en CR1433 card box 

Laat je inspireren door de prachtige creaties van de teamleden en vergeet niet een reactie achter te laten bij iedereen om kans te maken op de Bloghop prijs!

Veel plezier!

Je mag nu terug hoppen naar het Marianne Design blog.

Groetjes

Rimmie

Deze creatie doet mee bij 4-season swap challenge blog.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...