donderdag 21 juni 2018

Bloghop Marianne Design #25: Beach & SeasideLeuk dat je mee doet met de Marianne Design bloghop van deze maand! 
De bloghop start op het blog van de Marianne Design. Ben je daar niet begonnen? Klik dan op bovenstaand logo en lees de spelregels bij het begin en welke bloghop prijs we gaan verloten.

Hop tussen donderdag 21 juni en zondag 24 juni gezellig mee van het ene naar het andere blog en laat onderweg bij iedere hop een reactie achter.

Dit is de volgorde van de bloghop:
Start Marianne Design Blog -  Tineke -  Irma - Boukje - Rimmie -  Finish Marianne Design Blog

Deze maand krijgen we al zin in de vakantietijd! De zon schijnt lekker lang en warm en de eerste dagjes weg worden al gemaakt. Vaak een dagje naar het strand. De zee en het strand zijn ook al enkele jaren een favoriet thema van vele kaartenmakers! Bij Marianne Design hebben ze al jaren allerlei producten in de collectie die hier geschikt voor zijn. Van bijpassende papier blocs, knipvellen tot allerlei mallen, embosfolders en stempels. Deze ene keer met een nautische knipoog en de andere keer voor dat echte strandgevoel. Ook dit jaar keert het thema Zee weer terug in de collectie! Zo zijn er weer veel leuke nieuwe Creatables en Craftables uitgekomen. En deze keer een nieuw papier bloc en knipvellen van Els Wezenbeek. Tijdens deze bloghop gaan we alles van de laatste jaren mixen en matchen met de nieuwste mallen en stempels. Zodat je kunt zien dat je prima oudere producten met nieuwe producten kunt blijven combineren. En wellicht heb je toch wel iets hiervan nog tussen je hobbymaterialen liggen? 
 

Dit is mijn bijdrage.....
Gebruikte materialen:
Papier: PK9146 cote 'd azur
Tekst: CS1007 strand teksten 
Mallen: CR1409 visnet, CR1440 schelpen, LR0478 hibiscus, LR0477 slippers, LR0473 zeilboot, LR0535 strand bord
Overig: touw en jute

Je mag nu verder hoppen naar....het Marianne Design blogLaat je inspireren door de prachtige creaties van de teamleden en vergeet niet een reactie achter te laten bij iedereen om kans te maken op de Bloghop prijs!
Veel plezier!

Groetjes

Rimmie
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...