Sterkte


Hallo allemaal,

Afgelopen dinsdag werd dan bekend gemaakt dat de scholen langer dicht gaan blijven, het was natuurlijk wel te verwachten. Even treuren, maar de schouders er weer onder en door. We beginnen de draai qua schoolwerk, werk, huishouden en vrije tijd een beetje te vinden. Er is nu een bepaalde structuur in de dag en dat werkt voor iedereen fijn. Nu nog 3 weken doorzetten en dan 2 weken vakantie voor de meiden. Wat zullen ze er aan toe zijn hihihi!

Dit kaartje maakte ik voor mijn schoonmoeder. Onze (schoon)vader en opa zou gisteren 80 jaar zijn geworden, dit was zijn eerste verjaardag na zijn dood. Omdat we nu niet bij elkaar kunnen zijn wilde ik graag een kaartje maken met een persoonlijke tekst. Omdat mijn schoonvader vroeger boer was en tot in zijn laatste dagen bezig met de kippen vond ik dit wel toepasselijk.Gebruikte materialen:
Papier: PK9168 I Love Holland
Tekst: CS1041 condoleance
Stempel: HT1652 kippen en HT1653 boer
Mallen: COL1442 karin's label
Design folder: DF3456 Marjoleine's strepen
Overig: touw en lint
Ingekleurd met Faber Castell polychromos

Ondanks alles toch een fijn weekend allemaal, pas goed op jezelf en elkaar!

Liefs

Rimmie


Reacties

 1. Een ontzettend leuk kaartje geworden! Zeker weten dat het gewaardeerd wordt door je schoonmoeder. Fijn weekeind gewenst, groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met dit leuke kaartje zal je Schoonmoeder heel blij zijn. Fijn dat je gezin zijn draai een beetje heeft gevonden. Fijn weekend!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je heel leuk gedaan. Het is een heel toepasselijke kaart geworden en zal door je schoonmoeder zeker gewaardeerd worden.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief het kaartje voor je schoonmoeder, leuk kaartje ook.
  Zal niet mee vallen alle meiden nu thuis, sterkte.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie op mijn creatie?
Altijd leuk!!!!
Bedankt!

Populaire posts