Mijn hobbykaart XL


Hallo allemaal,

Zit net te kijken en het is alweer een hele poos geleden dat ik hier iets heb geplaatst, 10 februari om precies te zijn. Gewoon niet te bevatten hoe snel dat is gegaan en ook weer niet. Het creatief bezig zijn  heb ik echt gemist. Maar goed er stond nu iets anders op de agenda en dat was en ben ik zelf. Het is ondertussen 8 weken na de operatie van de hernia en ik ben bezig met mijn herstel. Wat mij betreft mag dat sneller gaan, maar helaas werkt dat niet zo. Het is nu vooral goed de balans gaan vinden tussen actief bezig zijn en rust pakken.

Voordat ik plat kwam te liggen had ik nog een opdracht aangenomen en die heb ik met veel pijn en moeite af kunnen werken. Graag laat ik jullie de kaartjes ook even zien!

Het blad vind je in de boekhandels en hier!

Hele fijne hemelvaart allemaal en tot snel!
Beloofd!

Lieve groet,

Rimmie

 

Reacties

 1. Prachtige kaartjes ,doe niets overhaast , wij gaan niet weg dus rustig aan en we zien vanzelf wel wanneer er weer wat op je blog komt.
  Zijn weer leuke dingen die uitgekomen zijn van Marianne, en ook leuke voorbeelden die je er van gemaakt hebt.
  Fijne hemelvaart.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het ook al verdacht stilletjes hier op het blog! Ik wens je een heel spoedig herstel toe! Je kaarten zijn prachtig!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten heb je gemaakt! Sterkte met de balans vinden en houden, vooral dat laatste zal pittig zijn... Hopelijk herstel je snel!

  Hobbygroet,
  Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie op mijn creatie?
Altijd leuk!!!!
Bedankt!

Populaire posts