maandag 13 februari 2017

Verlagje van de Demo bij M&H hobbyshop


Hallo allemaal,

Gisteren had ik mijn allereerste demonstratie voor Marianne Design bij M&H hobbyshop in Heerlen! Natuurlijk wil ik jullie even vertellen dat het een geweldig leuke dag was. Zo leuk om mensen enthousiast te maken. Ik ging aan de slag met het rompertje om zo te laten zien wat je er allemaal mee kunt doen. Gelukkig had ik al wat voorwerk gedaan, zodat ik toch een aantal mensen blij heb kunnen maken met een rompertje!

Hieronder zie je dat een rompertje ook heel goed past op een pillow box, zo heb je meteen een leuk cadeautje of zelfs een cadeautje om aan je kraambezoek te geven.Ondertussen heb ik nog iets anders leuks ontdekt met het rompertje, maar daarover later meer!

De komende dagen hoop ik weer wat kaarten te plaatsen die ik had gemaakt voor de demo.

Fijne dag allemaal!

Groetjes

Rimmie

ps: bedankt voor alle lieve reactie's op mijn verhaal over ons Britt. Inmiddels weten we wat het was/is, opgezette klieren in de buik. Dit kan veel ongemak geven, lijkt vaak op een blinde darmontsteking, maar ze kunnen er niets aan doen. Het lichaam moet het zelf oplossen. Gelukkig zien we langzaamaan onze eigen Britt weer tevoorschijn komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...