Marianne Design: the collection #80Hallo allemaal,

De maand augustus is alweer een paar dagen oud en de nieuwste collectie van Marianne Design ligt alweer een paar dagen in de winkel.
Voor de collection van augustus mocht ik een tweetal kaarten maken met Eline's knipvellen met daarop super schattige baby's 
die perfect passen bij het Eline's summer picnic dessin papier.Ondertussen is het hier voor de kinderen nog steeds vakantie.
Zelf doe ik op creatief vlak op dit moment niet meer dan wat nodig is.
Door omstandigheden lukt het allemaal even niet, dus even een pas op de plaats en hopelijk komt de spontane creatieve flow weer vanzelf.

Fijne dag allemaal,

Groetjes

Rimmie

Reacties

 1. Twee prachtige kaarten heb je gemaakt met de nieuwe producten. Mooi papier ook. Leuk ook, zo met het schudgedeelte.
  Ik denk dat we dat allemaal wel hebben, zo met dit weer, dat er weinig uit onze handen komt qua freubel gebied. Geniet van je vakantie.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaarten, erg leuk! Lekker genieten met de meiden in de vakantie, knutselen komt dan straks wel weer.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enige kaarten Rimmie. Heb de materialen ook gekocht. Soms heb je dat even geen inspiratie,. Komt wel weer . Maar lekker met je meiden wat leuks doen. ... ook fijn. Geniet ervan. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaarten zijn prachtig Rimmie! Inspiratie komt en gaat, moet ook een hobby blijven toch? Geniet van je vakantie, groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een snoezige kaartjes, Rimmie.
  En jammer dat je even uit de flow bent, maar ik herken het ook wel. Komt meestal wel weer terug. Even vakantievieren is ook fijn, toch?
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee prachtige kaarten Rimmie!...mooi papier heb je gebruikt. Ga daar ook is na op zoek...zet het op mijn lijstje voor de beurs haha. Vind het altijd lastig mooi papier te vinden voor babykaarten.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een schattige kaartjes leuk die nieuwe babyplaatjes van eline
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super voorbeelden weer Rimmie!! En hier komt er ook weinig uit mijn handen. Maar dat komt straks wel weer als de kids weer naar school zijn. (en bij jou vast ook)
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat papier is schitterend voor een babykaartje! Combineert heel leuk met de babyplaatjes! Ik heb intussen ook even "teruggescrold" in je blog, want ik heb veel gemist tijdens mijn verlof. Het is er niet aan te zien hoor, dat creatieve flow even weg was! Heel leuke creaties, Rimmie! Groetjes, Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie op mijn creatie?
Altijd leuk!!!!
Bedankt!

Populaire posts