Alweer een jaar geleden.....


Hallo allemaal,

Ondertussen is het alweer een jaar geleden (afgelopen dinsdag) dat mijn lieve vader is overleden. Wat gaat een jaar snel, ondertussen hebben we alle eerste keren gehad. 
Voor iedereen gaan de dagen door, maar voor mij stond dinsdag toch even de dag stil
Gisteren nog een herdenkingsdienst gehad. 
Heel toevallig dat die precies in dezelfde week valt. 

Voor mijn moeder maakte ik dit kaartje om haar een hart onder de riem te steken.
Binnenin schreef ik nog een persoonlijke tekst.

Een eenvoudig kaartje maar ik moest gewoon iets doen.Gebruikte materialen:
Papier: PK9164 Winter days
Tekst: CS1041 condoleance (nov. 2019)
Mallen: LR0509 vlinder, LR0546 bloem, LR0551 takjes en
CR1468 takje (doodle Cirkel)

Fijne zondag,

Groetjes

Rimmie

Reacties

 1. Een heel mooi kaartje heb je voor je moeder gemaakt. Natuurlijk denken jullie elke dag aan jullie vader/man maar zo fijn om hem te ge(her)denken.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooi kaartje en zeker een mooie kaart voor je moeder! Deze dag vergeet je niet gauw! Mijn vader is al meer dan 10 jaar overleden maar ik mis hem nog steeds!Veel sterkte voor jullie! groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtig gebaar en alle eerste keren zijn moeilijk...van mijn vader wordt het eind van het jaar alweer 4 jaar geleden gaat zo onwijs hard niet normaal maar we zullen ze nooit vergeten!
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijft altijd moeilijk al gaat het met de jaren steeds beter Rimmie. Wat een lieve troostrijke kaart voor je moeder. Lieve groet en fijne zondag xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat blijft moeilijk en pijnlijk, zeker op de dag zelf. Wat fijn dat er een herdenkingsdienst was en je kaartje zal zeker troost geven. Zowel voor jou door het te maken als voor je moeder, zeker met zo'n mooie tekst.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je Moeder zal deze prachtige en stijlvolle kaart heel erg waarderen nadat moeilijke eerste jaar! Je hebt een prachtige tekst gebruikt. Voor jou ook veel sterkte!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat er een herdenkingsdienst was. Heel veel sterkte.
  Mooie kaart.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En dat heb je heel mooi gedaan Rimmie. Het is een lieve stijlvolle kaart geworden met een mooie tekst. Er zullen altijd moeilijke momenten blijven maar zeker ook mooie herdenk-momenten. Voor jou ook sterkte.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat zijn van die dagen die altijd bij je blijven. Ook goed om dan even stil te staan. Hoewel je natuurlijk heel veel vaker aan je vader denkt. Je hebt voor je moeder een heel mooie kaart gemaakt. Ook goed voor je eigen verwerking, lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een hele mooie en persoonlijke kaart .Voor je moeder een troost, en voor jou een verwerking met deze kaart.Met liefde gemaakt.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tijd gaat idd snel. Je hebt een prachtige, echt hele mooie kaart gemaakt, de tekst is zo mooi! Mooi dat jullie er samen stil bij staan, sterkte, groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit kaartje is mooi en heb ik gemist.
  In de zomer was het bij mij ook een jaar geleden. Mijn mama stuur ik regelmatig een kaart, want zij heeft het heel moeilijk. X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie op mijn creatie?
Altijd leuk!!!!
Bedankt!

Populaire posts