Proost! Op je verjaardag!


Hallo allemaal,

De meivakantie zit er weer op en vanaf gisteren gaan de meiden weer, 4x per week 3 uurtjes naar school. Het is nog minimaal, maar na zolang thuis te zijn geweest is het voor iedereen wel fijn om rustig te beginnen. Zal wennen zijn na 8 weken 24/7 de meiden om me heen te hebben gehad. Moet uitkijken dat ik geen afkick verschijnselen ga krijgen hihihi.

Mannenkaarten, ik vind ze altijd lastig om te maken. Maar met de super leuke collectie die Marleen deze maand heeft ontworpen voor MD word het toch een stukje makkelijker.
Toevallig moest ik er vorige week eentje hebben dus dat kwam goed uit.
Het is een eenvoudige wat strakke kaart geworden, prima voor een man toch?


Gebruikte materialen:
Papier: PK9169 Men Only
Tekst: CS1056 Proost
Mallen: CS1058 banners en COL1482 bier
Overig: enamal dots

Fijne dag allemaal!!!

Groetjes

Rimmie

Reacties

  1. wat een geweldig stoere mannenkaart heb je gemaakt altijd een lastig onderwerp maar het is je goed gelukt
    zal inderdaad wel wennen zijn je meiden weer naar school
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige, stoere mannenkaart! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie stoere mannenkaart. Leuk gedaan zo met het geëmboste op de achtergrond.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze stoere mannenkaart ziet er heel tof uit!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig mannenkaartje, Rimmie! En toch bijzonder, hoe verschillende keuzes scholen maken. Onze kleinkinderen gaan om de dag naar school, dus geen halve dagen. Ook i.v.m. buitenschoolse opvang.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel gaaf kaartje, mooie lay-out! En fijn dat de meiden weer even naar school mogen, ook al is het nog maar gedeeltelijk. Hopelijk ga jij ze niet te hard missen ;) Ik zou ook wel willen, mis de leerlingen echt, maar moet nog tot zeker 2 juni geduld hebben...
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo allemaal online kijkers, ik ben Jos Van Hulst-Litjens, ik kom uit Almere-Stad, Flevoland, Nederland, ik ben hier om een ​​geweldige taak voor mij te delen van Dr. Igbinovia. Na drie jaar huwelijk met mijn man hebben we samen 2 kinderen, mijn man begon zich vreemd te gedragen en ging uit met andere vrouwen en stopte me koude liefde te schelen, bij meerdere gelegenheden dreigde hij van me te scheiden als ik hem durf te vragen over zijn relatie met andere vrouwen, ik was er helemaal kapot van en verbaasd over, totdat een oude vriend van mij me vertelde over Dr. Igbinovia die mensen helpt hun verloren relatie terug te krijgen en huwelijksproblemen op te lossen, ik was eerst verrast en vroeg me af of zoiets ooit heeft bestaan, maar ik besloot het te proberen toen ik contact met hem opnam. Hij vertelde me alles over mijn leven. Ik was zo verrast en hij vertelde me wat ik moest doen binnen de drie dagen dat ik het goed deed. en binnen 48 uur op de laatste dag kwam mijn man bij me terug en begon zich te verontschuldigen voor alles wat hij tegen me zei. en nu stopt hij met praten met andere vrouwen, en we gaan nu gelukkig samen weg. Dr. igbinovia loste ook het echtscheidingsprobleem op en hij ook genezen voor vele ziekten zoals kanker, hiv / aids, zwangerschapsproblemen, neem contact met hem op als je zijn hulp rechtstreeks nodig hebt bij zijn WhatsApp / Viber hem +2348144480786 of e-mail, doctorigbinovia93@gmail.com dankzij het feit dat je tijd hebt doorgebracht met ik .....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Menangkan permainan Poker Online serta Domino Online dengan mudah hanya dengan bermain di agen ituQQ. Dimana permainan yang tersedia lebih banyak dan lebih mudah dimenangkan, maka dari itu pastikan bergabung bermain di agen ituQQ.

    Agen Poker ituQQ
    Agen Domino ituQQ

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie op mijn creatie?
Altijd leuk!!!!
Bedankt!

Populaire posts